sunnuntai 1. marraskuuta 2009

The dreams I dream the song I sing for youuuuuuuuuuuuuuu....

Ah The Soundsin uusin levy on kyllä päähän tarttuvaa materiaalia parhaasta päästä. Edellisten levyjen kuuntelu kulumiseen asti aiheutti pieniä paineita kolmatta levyä koskien, pysyykö edelleen yhtä hyvänä ja koukuttavana, mutta pakko myöntää että hyvältä kuulostaa. Ei millään jaksaisi odottaa joulukuussa häämöttävää keikkaa Kaapelitehtaalla<3>

Viime postauksesta hulluna aikaa, mutta puolustaudun kolmella asialla:
1) Aikaa on mennyt tuhottomasti koulujuttuihin, tai lähinnä siihen kun yrittää päästä alkuun niiden tekemisessä
2) On ollut niin kiire viikko ettei ole esim päällä näkynyt mitään perusmekko/farkut ja t-paita -yhdistelmiä kummempaa
3) Joka ainoa kerta kun oon yrittänyt saada yhtään mitään aikaiseksi tällä meidän ihanalla, kivikaudella valmistetulla koneella, on netti kaatunut ja puff = hermoromahdus tai vähintään aivoverenvuoto.

Toivottavasti selitykset kelpaa =)

Mutta nyt vähän aiheesta muodin huipulle, wää !
Varmaan lähes kaikki on sarjaa katsoneet joten ajattelin kertoa omia mielipiteitäni kyseisestä ohjelmasta.
En ole ite koskaan kattonut alkuperäistä ohjelmaa, joten niinkuin aika monet muut, niin en voi sanoa onko parempi/huonompi kuin edeltäjänsä. Tietenkin kun on suomalaisesta ohjelmasta kyse, niin voi päätellä, että taso ei aivan yllä yhtä korkealle kun edeltäjänsä, mutta tähän mennessä on omasta mielestäni hyvältä näyttänyt.

Eka omat lempparini! : )
ELI....
Antti Asplund (Whoa, BIG surprise)

Ihana oma tyyli, hienoja, tyylin rajoja rikkovia luomuksia sekä valloittava persoonallisuus. En tiedä onko ilkeää sanoa, mutta odotan melkein enemmän ohjelmassa antin välikommentteja ja mielipiteitä kun itse lopullista asua.

Olga Sjöroos

Myöskin persoonana erittäin symppis ja herttainen. Oma tyyli ei mitenkään kovin huomiotaherättävä, mutta luomukset kauniita ja yksinkertaisen tyylikkäitä. Saisikohan sen lapsenvahdille suunnitellun takin ostettua jostain? :)

Antti Putkonen


Omalta tyyliltään ihanan rokahtava ja rento, samoin kun olemukseltaan. Hauska tapaus. Harmitti älyttömästi kun putosi, itse tykkäsin Antin tekemistä vaatteista:<

Siinä kolme lempparia, mutta muissakaan ei ole vikaa, ainakaan nyt kun se Karmeanhirveä Hely putosi (suuret pahoittelut vain jos joku hänestä tykkäsi..). Muutenkin kyllä innolla sarjaa seuraataan, mutta extra on jäänyt katsomatta ihan sellaisesta pienestä syystä, että minkä h*lvetin takia sitä juontaa JANNE KATAJA???? Nyt on kyllä tainnut mennä paikat sekaisin. Paremmin olisi mennyt jos Janne olisi pysynyt siellä BB:n puolella, ja Jani Toivola, jolla sitäpaitsi taitaa itselläänkin olla jotain tekemistä muotimaailman kanssa, olisi voinut luotsata Muodin huipulle extraa.. Mutta miten tykkää, on vain saattanut menettää muutamia katsojia tämän takia..

Nyt aiheenvaihdos, päästään rusetteihin !

Tällaisia söppänöitä tein poikaystävän verhoista muutama päivä sitten : )
(Siis verhokankaasta joka jäi yli, en suinkaan ikkunassa roikkuvia verhoja alkanut tylysti leikkelemään omiin tarkoituksiini.)

Samoin erään vähän tylsähkön peruvalkoisen s-marketin kangaskassin koristin kaapista löytyvällä tiimari-kukalla...



Muuta ei sitten tämän viikon aikana olekkaan aikaan saanu, eli tuottoisaa on ollut :D
mutta nyt lähden hakemaan siskon luota uutta tv-tasoa, yritän olla pitämättä tämän ja seuraavan postauksen välillä taas kolmen viikon taukoa (:
Heippa!

-Ane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää mielipiteitä, ajatuksia, ideoita, ehdotuksia, kritiikkiä ymsyms :)