tiistai 10. marraskuuta 2009

menneitä kuulumisia myöhässä

Havaitsen itsessäni ainesta oikeaksi super-bloggariksi, kun postaan viikon välein =)
Mutta kun nyt tykkään puolustella tekemisiäni, niin voisin tähän väliin sanoa, että nyt tuleekin paljon settiä.

Lauantaina lähdin ekaa kertaa elämässäni maistelemaan sushia ja se oli jo aika elämys ! Olen sitä tyyppiä joka ei ikinä viitsi itse laittaa rahaa sellaiseen mitä ei ole ennen maistanut, koska ainahan siinä on se riski, että se onkin pahaa: tästä esimerkkinä eräskin Fruity-episodi.. Rakastan omena-Fruitya, se on niin tajuttoman hyvää ettei mitään rajaa. Kerran sitten kaupassa huomasin, että on tullut markkinoille uutuus, eli mustikka-Fruity. Päätin sitten kerrankin ottaa ilon irti elämästä ja elää vaarallisesti, joten ostin pullon mustikkaa ja kun tämä tapahtui jouln alla, niin vielä pipareita ja menin kotiin "herkuttelemaan". Tulos oli, että yhden kulauksen uutuus-mustikka-Fruitya juotuani, kaadoin sen suoraan viemäristä alas ja kirosin itseni, kun olin mennyt tuhlaamaan 1,5€ sellaiseen p*skaan. Makunsa puolesta nimen olisi pitänyt olla uutuus-mustikka-Fairy...

Mutta, takaisin aiheeseen, joka ei alunperin ollut toi hulvaton tarina, jota btw RAKASTAN kertoa kaikille, ehkä sen takia koska rakastan a)itsestäni puhumista ja b)valittamista. No vitsivitsi;)
ja NYT ne sushit. Eli parilla kaverilla oli syntärit ja sen kunniaksi mentiin syömään. Koska kukaan ei sitten ikinä ollut Sushia maistanut, päätettiin mennä Kämp Gallerian 2.kerroksessa sijaitsevaan sushi-ravitolaan, jonka nimeä nyt en kuollaksenikaan muista.
Toisin kuin mustikka-Fruity-episodissa, nyt ei menneet rahat hukkaan. Yllätyin miten kovasti kyllä tykkäsinkään sushista, aivan mahtavan hyvää! Namms kyllä pakko mennä vielä uudestaankin.

Lauantaina sain myös väsättyä kirpparilta ostetusta leopardi-kuosipaidasta hameen, jota sitten ulkoilutinkin mukanani lauantaina. Näytti tältä, ennen/jälkeen...




Tänään päädyin taas tunniksi kouluun, eli koska kotona olin yhdentoista maissa päätin käyttää ajan hyödyksi ja kehitellä kaula- ja rannekoruilleni paremman säilytyspaikan kun nuottiteline, kröhhm... Kyseinen systeemi muuten näkyy vähäsen ylläolevassa kuvassa vasemmalla.

Tämä uusi, ehkä vähän järkevämpikin säilytysboksi vaati pienen kenkälaatikon, paperia, liimaa, sanomalehtiä, sekä hermot. Rakastan näperrellä kaikkea ihanaa ja söpöä, mutta mielenterveys menee aina kun tulee kaikkea ihanaa ja söpöä sotkua, paperisilppua yms, tai kun käsiin menee liimaa ja niihin tarttuu sitten kaikki maan ja taivaan väliltä.
Mutta tässä tämän hermoja raastavan uurastuksen tulos:

Eli revin sanomalehdistä palasia ja liimailin niitä ristiin rastii ja päällekkäin ja allekkain ja kaikinpäin ympäri boksia. Itse kyllä tykkään tuosta, ja oon tyytyväinen että pääsen luopumaan siitä nuottiteline-viritelmästä, joka on sitä sorttia, että kaatuu heti kun vähänkin henkäisee siihen päin.

Kohta tulee lähtö leffaan kaverin kanssa, vähän auki vain vielä, että mikä leffa. Ja NYT siihen saakka....

Heippa !

-Ane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää mielipiteitä, ajatuksia, ideoita, ehdotuksia, kritiikkiä ymsyms :)